
ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ!
Ρίχνουμε 120 γραμμάρια κορν φλαουρ η κάστερ πάουντερ ανακατεύουμε και όταν πήξει την κατεβαζουμε και την ριχνουμε πάνω στα μπισκοτα τα ανακατεύουμε τα ισιώνουμε!
Ψιλοκόβουμε πάνω βερίκοκα!
Ριχνουμε 5 κουταλιάς της σουπας κορν φλαουρ ανακατεύουμε μόλις πήξει την κατεβαζουμε και.μετά 2 λεπτό την ριχνουμε πανω!
Τοποθετούμε στο ψυγείο!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπάμε 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ στο σκεύος μας!Κάνουμε μια κρέμα:
Βάζουμε 1 λίτρο γάλα να ζεσταθει με 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη !Ρίχνουμε 120 γραμμάρια κορν φλαουρ η κάστερ πάουντερ ανακατεύουμε και όταν πήξει την κατεβαζουμε και την ριχνουμε πάνω στα μπισκοτα τα ανακατεύουμε τα ισιώνουμε!
Ψιλοκόβουμε πάνω βερίκοκα!
Κάνουμε κρέμα πορτοκαλιού:
Βάζουμε 2 ποτηρια πορτοκαλάδα να ζεσταθει με 40 γρ ζαχαρη!Ριχνουμε 5 κουταλιάς της σουπας κορν φλαουρ ανακατεύουμε μόλις πήξει την κατεβαζουμε και.μετά 2 λεπτό την ριχνουμε πανω!
Τοποθετούμε στο ψυγείο!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou