Μερίδες: 5 Xρόνος: 15' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
300 γραμ. φέτα
6 κουταλιές σούπας γάλα [προτείνω εβαπορέ]
1-2 αβγά
πιπέρι
λάδι για το τηγάνι
Υλικά (για 20 περίπου τυροπιτάκια)
φύλλο κρούστας κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες περίπου 7 πόντους300 γραμ. φέτα
6 κουταλιές σούπας γάλα [προτείνω εβαπορέ]
1-2 αβγά
πιπέρι
λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολάκι λιώνουμε την φέτα με το πιρούνι,προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.αβγά,πιπέρι,γάλα,ανακατεύουμε καλά.Βαζουμε στην άκρη κάθε λωρίδας 1 κουταλιά κοφτή από την γέμιση και τυλίγουμε σε τρίγωνα.
εχουμε βάλει το λάδι στο τηγάνι να κάψει ελαφρώς τα τοποθετούμε μέσα και τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσουν .
Τοποθετούμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και μετά στο πιάτο σερβιρίσματος.
