Σουφλέ με μπέικον και τυριά



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη για ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Σουφλέ με μπέικον και τυριά

Θα σας ξετρελάνει η ευκολία και η γεύση του !!!

Υλικά
3 αυγά
1 κρέμα γάλακτος 200 ml
1 ποτήρι γάλα
1 κ.σ γιαούρτι
5 φύλλα κρούστας
200 γρ κασέρι τριμμένο
150 γρ φέτα
100 γρ κεφαλοτύρι
6 φέτες μπέικον
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
Πιπέρι αλατι

Εκτέλεση
Χτυπάω τα αυγά με την κρέμα γάλακτος το γιαούρτι και το γάλα προσθέτω τα τυριά το μπέικον που το έχω ψιλοκόψει και τσιγαρίσει ελαφρά την πιπεριά και το πιπέρι λίγο αλάτι και τέλος τα φύλλα κομμένα σε μικρά κομμάτια.
Ανακατεύω καλά αφήνω 10 λεπτά να τραβήξουν τα υγρά και το έβαλα σε ένα λαδωμένο ταψάκι 25× 25 εκ από επάνω έριξα 1 κ σ ελαιόλαδο και έψησα στους 180 στον αέρα μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα!