2 κρεμμύδια ξερά, περασμένα από το μούλτι χοντροκομμένα
2-3 κ.σ. άνηθο
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα, προσθέτουμε τον πουρέ και σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να βγει μια σφιχτή ζύμη.
Βρέχουμε τα χέρια μας με νερό και πλάθουμε κεφτεδάκια που τα ρίχνουμε αμέσως σε ζεστό λάδι χωρίς αλεύρωμα. Μην τα βάλετε σε χαμηλή φωτιά γιατί χαλάνε το σχήμα τους, αν το μάτι της κουζίνας σας είναι μέχρι το 9 θα τα τηγανίσετε στο 8!
Αν θέλετε κόβετε μικρά κυβάκια ένα μαλακό τυράκι και το βάζετε στο κέντρο του πατατοκεφτέ.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!