
ΤΗΓΑΝΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ
Ετοιμες σε 10 λεπτά μόνο για να τις απολαύσετε !!!
Υλικα
1 αυγο,
1/2 κουπα γαλα,
1 κεσεδακι γιαουρτι,
1 φακ μπεικιν,
2 κ του γλυκου αλατι,
3 κουπες αλευρι για ολες της χρησεις.
Τι κάνουμε
Χτυπάμε λίγο το αυγό.
Υλικα
1 αυγο,
1/2 κουπα γαλα,
1 κεσεδακι γιαουρτι,
1 φακ μπεικιν,
2 κ του γλυκου αλατι,
3 κουπες αλευρι για ολες της χρησεις.
Τι κάνουμε
Χτυπάμε λίγο το αυγό.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Ανοίγουμε ένα φύλλο όχι πολύ ψιλό.
Λιώνουμε με ένα πιρούνι τη φέτα, τη βάζουμε πάνω στο φύλλο και τοποθετούμε ένα άλλο άλλο φύλλο από πάνω.
Κόβουμε με κουπάτ ή με μία κούπα και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Είναι πεντανόστιμες και κρατάνε μέχρι και τρεις μέρες μαλακές...!!!
Αν θέλουμε γίνονται και στον φούρνο 200 βαθμούς προθερμασμένος σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα περασμένη ελαφρώς με λάδι.
Αν θέλουμε γίνονται και στον φούρνο 200 βαθμούς προθερμασμένος σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα περασμένη ελαφρώς με λάδι.