Υλικά
2 αυγά
1 φλ αλεύρι γ.ο.χ
1/2 κ.γ ζάχαρη
1/2 κ.γ αλάτι
1 1/4 φλ γάλα
2 κ.γ βούτυρο λιωμένο
Μετά προσθέτω το αλεύρι με την ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάω με σύρμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε ένα μέτριο χυλό.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε με μια κουτάλα μια κουταλιά.
Γυρνάμε το τηγάνι να πάει παντού, περιμένουμε να ψηθεί από την μία μεριά και γυρνάμε από την άλλη να ψηθεί.
Για την γέμιση έβαλα γαλοπούλα και γκούντα.
1 φλ αλεύρι γ.ο.χ
1/2 κ.γ ζάχαρη
1/2 κ.γ αλάτι
1 1/4 φλ γάλα
2 κ.γ βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζω το γάλα με τα αυγά και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύω καλά.Μετά προσθέτω το αλεύρι με την ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάω με σύρμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε ένα μέτριο χυλό.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε με μια κουτάλα μια κουταλιά.
Γυρνάμε το τηγάνι να πάει παντού, περιμένουμε να ψηθεί από την μία μεριά και γυρνάμε από την άλλη να ψηθεί.
Για την γέμιση έβαλα γαλοπούλα και γκούντα.
Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη