Υλικά για τον χυλό (για 15 κρέπες)
2-3 κούπες γάλα,
1 κούπα φαρίν απ,
3 αυγά,
1 κγ μπέικιν
λίγο αλάτι
1 κγ βούτυρο.
Σε ένα τηγάνι αντικολητικό βάζουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε τόση ποσότητα όση ενός φλυτζανιού του καφέ κάθε φορά μέχρι να ετοιμαστούν όλες οι κρέπες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/4 ματσάκι άνηθο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
3 αυγά βραστά
αλάτι
πιπέρι
λάδι
τυρί γραβιέρα
Οταν κρυώσουν ρίχνουμε το τυρί τα αυγά.και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε στην μέση κάθε κρέπας από την γέμισητα τυλίγουμε τα βάζουμε σε πιατέλα και κάνουμε και μία γαρνιτούρα λαχανικών και καλή μας όρεξη!!!
1 κούπα φαρίν απ,
3 αυγά,
1 κγ μπέικιν
λίγο αλάτι
1 κγ βούτυρο.
Εκτέλεση
Τα χτυπάμε πρώτα τα αυγά και ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και μετά τα υπόλοιπα υλικά και γίνετε ομοιόμορφος χυλόςΣε ένα τηγάνι αντικολητικό βάζουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε τόση ποσότητα όση ενός φλυτζανιού του καφέ κάθε φορά μέχρι να ετοιμαστούν όλες οι κρέπες
Υλικά για τον κιμά
1/2 κιμά1 μεγάλο κρεμμύδι
1/4 ματσάκι άνηθο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
3 αυγά βραστά
αλάτι
πιπέρι
λάδι
τυρί γραβιέρα
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι προσθέτουμε τον κιμά τα μυρωδικά αλάτι πιπέρι και λίγο νεράκι να μαγειρευτούνΟταν κρυώσουν ρίχνουμε το τυρί τα αυγά.και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε στην μέση κάθε κρέπας από την γέμισητα τυλίγουμε τα βάζουμε σε πιατέλα και κάνουμε και μία γαρνιτούρα λαχανικών και καλή μας όρεξη!!!
Δημιουργός συνταγής: Tasia Michailidou