
Υλικά (για 3 βάζα του κιλού)
15 τεμ πιπεριές μικρές
ένα πιάτο βαθύ λάχανο ψιλοκομμένο
2 καρότα τριμμένα
1 κλωναράκι σέλερι
Ξύδι αλάτι νερό καυτό
Σε μπολ ανακατεύουμε το λάχανο το σελερι και το καρότο γεμίζουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε στο βάζο μου πήρε 5 τεμ στο καθένα ότι γέμιση περίσσεψε την έβαλα πάνω από τις πιπεριές
Έριξα 5 κ σούπας ξύδι σε κάθε βάζο και μια κ σούπας αλάτι χοντρό γέμισα με καυτό νερό μέχρι πάνω και έκλεισα το καπάκι καλά γύρισα ανάποδα και άφησα όλο το βράδυ
Την επόμενη μέρα τα γύρισα κανονικά και τα έβαλα ψυγείο για 2 εβδομάδες .
ένα πιάτο βαθύ λάχανο ψιλοκομμένο
2 καρότα τριμμένα
1 κλωναράκι σέλερι
Ξύδι αλάτι νερό καυτό
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές και κόβουμε ένα καπάκι από πάνω αδειάζουμε από τα σπόριαΣε μπολ ανακατεύουμε το λάχανο το σελερι και το καρότο γεμίζουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε στο βάζο μου πήρε 5 τεμ στο καθένα ότι γέμιση περίσσεψε την έβαλα πάνω από τις πιπεριές
Έριξα 5 κ σούπας ξύδι σε κάθε βάζο και μια κ σούπας αλάτι χοντρό γέμισα με καυτό νερό μέχρι πάνω και έκλεισα το καπάκι καλά γύρισα ανάποδα και άφησα όλο το βράδυ
Την επόμενη μέρα τα γύρισα κανονικά και τα έβαλα ψυγείο για 2 εβδομάδες .
Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου