Μανιτάρια πλευρώτους πανέ



Μια συνταγή της κυρίας Olga Kibisova‎ για ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΠΑΝΕ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μανιτάρια πλευρώτους πανέ

Τα μανιτάρια πλευρώτους τα παίρνω πάντα από τη λαϊκή αγορά, διαλέγοντας μεγάλα και καλοσχηματισμένα "μπουκετάκια"
Τη ρίζα και τα χοντρά σημεία τους τα αφήνω για μανιταρόσουπα.
Από τα πιο λεπτά μέρη τους όμως φτιάχνω υπέροχα σνίτσελ, βουτώντας τα πριν σε αλατισμένο χτυπημένο αυγό και τη σπιτική φρυγανιά μου ή έτοιμη τριμμένη -γαλέτα -..
Η γεύση τους ξαφνιάζει και δε χάνει μπροστά στο σνίτσελ χοιρινού η κοτόπουλου!