Ψωμί μπύρας με φέτα και ελιές

Μια συνταγή για ΨΩΜΙ ΜΠΥΡΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ από το σελίδα στο Facebook My Greekitchen

Υλικά

450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
330 ml μπύρας
150 γρ. φέτα, τριμμένη
1/3 κούπα ελιές Καλαμών, κομμένες σε φέτες
1/2 κουτ. γλ. ρίγανη

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 C, και βάζουμε λαδόκολλα σε μακρόστενη φόρμα, 25-12cm.
Σε ένα μπώλ βάζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί εντελώς το αλεύρι .
Ρίχνουμε τις ελιές και τη φέτα την ρίγανη και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα.
Αφήνουμε το ψωμί να κρυώσει καλά πριν ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε .
Τις επόμενες 2 ημέρες το ψωμί μας είναι ακόμη καλύτερο.