Ψωμί μπύρας με φέτα και ελιές



Μια συνταγή για ΨΩΜΙ ΜΠΥΡΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ από το σελίδα στο Facebook My Greekitchen


Ψωμί μπύρας με φέτα και ελιές

Υλικά:
450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
330 ml μπύρας
150 γρ. φέτα, τριμμένη
1/3 κούπα ελιές Καλαμών, κομμένες σε φέτες
1/2 κουτ. γλ. ρίγανη

Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 C, και βάζουμε λαδόκολλα σε μακρόστενη φόρμα, 25-12cm.
Σε ένα μπώλ βάζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί εντελώς το αλεύρι .
Ρίχνουμε τις ελιές και τη φέτα την ρίγανη και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα.
Αφήνουμε το ψωμί να κρυώσει καλά πριν ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε .
Τις επόμενες 2 ημέρες το ψωμί μας είναι ακόμη καλύτερο.