
Πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι κομμένα
1.5 κούπα αρακά
2κσ ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
λίγο θυμάρι
Λίγο κόκκινο κρασί
Αλάτι και πιπέρι
2. Σοτάρουμε το κρέας.
3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, σκόρδο,καρότο ανακατεύουμε για 4 λεπτά.
5. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά' και το κρασί.
Σιγοβράζουμε 50 λεπτά και όταν μαλακώσει το κρέας βάζουμε τον αρακά και βράζουμε ακόμα 30 λέπια.
1.5 κούπα αρακά
2κσ ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
λίγο θυμάρι
Λίγο κόκκινο κρασί
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα.2. Σοτάρουμε το κρέας.
3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, σκόρδο,καρότο ανακατεύουμε για 4 λεπτά.
5. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά' και το κρασί.
Σιγοβράζουμε 50 λεπτά και όταν μαλακώσει το κρέας βάζουμε τον αρακά και βράζουμε ακόμα 30 λέπια.
Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα