
Θα τα συνόδεψω με πατατούλες τηγανητές!
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
2 φέτες ψωμί χωρίς κόρα μουλιασμένο
1 κ.σ ξύδι
1 κ.σ δυόσμο ψιλοκομμένο
1.κ.σ λάδι
1 αυγό
Αλάτι πιπέρι
Τα πλάθω κεφτεδάκια τα αλευρώνω και τηγανίζω .
Εχω φτιάξει μία σάλτσα με κρεμμύδι σκόρδο λίγο βασιλικό 2-3 ντομάτες στον τρίφτη 1 κ.γ πελτέ λίγη ζαχαρίτσα προσθέτω τα κεφτεδάκια και τα αφήνω να βράσουν και να χυλώσει η σάλτσα!
Υλικά
Για τα κεφτεδάκια
500 γρ κιμά μοσχαρίσιο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
2 φέτες ψωμί χωρίς κόρα μουλιασμένο
1 κ.σ ξύδι
1 κ.σ δυόσμο ψιλοκομμένο
1.κ.σ λάδι
1 αυγό
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Ζυμώνω όλα τα υλικά και τα αφήνω μισή ώρα στο ψυγείο.Τα πλάθω κεφτεδάκια τα αλευρώνω και τηγανίζω .
Εχω φτιάξει μία σάλτσα με κρεμμύδι σκόρδο λίγο βασιλικό 2-3 ντομάτες στον τρίφτη 1 κ.γ πελτέ λίγη ζαχαρίτσα προσθέτω τα κεφτεδάκια και τα αφήνω να βράσουν και να χυλώσει η σάλτσα!
Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη