Γεμιστό ψωμάκι



Μια συνταγή της κυρίας Ioanna Panagiotopoulou για ΓΕΜΙΣΤΟ ΨΩΜΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Γεμιστό ψωμάκι

Χρειαζόμαστε...
600 γραμμάρια αλεύρι 
1 φακελάκι ξηρή μαγιά 
λίγο λάδι 
μία πρέζα αλάτι και ζάχαρη 

για τη γέμιση θα χρειαστούμε 
300 γραμμάρια φέτα 
150 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο 
λίγες πιπεριές πολύχρωμες ψιλοκομμένες
μισό ποτήρι γάλα 
και ένα αυγό

Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγιά και τη ζάχαρη, ζυμώνουμε και αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για τρία τέταρτα.
Σε ένα ταψί 26-28αρι στρώνουμε λαδόκολλα, κάνουμε μικρά μπαλάκια με τη ζύμη, τα στρώνουμε με τη σειρά στον πάτο του ταψιού και γεμίζουμε και μία σειρά επάνω γύρω-γύρω.
Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη γέμιση, ανακατεύουμε το γάλα, το αυγό, ρίχνουμε τις πιπεριές, το ζαμπόν και το τυρί.
Απλώνουμε τη γέμιση στο κέντρο και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 220 βαθμούς.