
Γίνεται λουκούμι!
Ελαιόλαδο, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι,
ντομάτα, και χυμό ντομάτας, 1/2 ποτήρι,
Υλικά
1 κιλό μοσχάριΕλαιόλαδο, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι,
ντομάτα, και χυμό ντομάτας, 1/2 ποτήρι,
2 κ.σ. μέλι
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης,
1 κουτάκι μπύρα,
αλάτι - πιπέρι,
δάφνη και βασιλικό.
Σβήνουμε με τη μπύρα και αφήνουμε λίγο να πάρει 2-3 βράσεις
Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και 2 κ.σ. μελι.
Χαμηλώνουμε και αφήνουμε να βράσει και να δέσει η σάλτσα.
Χρειάστηκε 3 ώρες σε μένα γιατί το μοσχαράκι ήταν ντόπιο !!!
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης,
1 κουτάκι μπύρα,
αλάτι - πιπέρι,
δάφνη και βασιλικό.
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρέας στο ελαιόλαδο, μετά το κρεμμύδι, μετά τη ντομάτα, μετά την πιπεριά σε φέτες, μετά τα υπόλοιπα υλικά, εκτός του χυμού ντοματαςΣβήνουμε με τη μπύρα και αφήνουμε λίγο να πάρει 2-3 βράσεις
Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και 2 κ.σ. μελι.
Χαμηλώνουμε και αφήνουμε να βράσει και να δέσει η σάλτσα.
Χρειάστηκε 3 ώρες σε μένα γιατί το μοσχαράκι ήταν ντόπιο !!!
Δημιουργός συνταγής: Maria Xatzhstamatioy