Μοσχαράκι με μπύρα



Μια συνταγή της κυρίας Maria Xatzhstamatioy για ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΥΡΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μοσχαράκι με μπύρα

Γίνεται λουκούμι !!!

1 κιλό μοσχάρι
Ελαιόλαδο, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι,
ντομάτα, και χυμό ντομάτας, 1/2 ποτήρι, 
2 κ.σ. μέλι
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης,
1 κουτάκι μπύρα,
αλάτι - πιπέρι,
δάφνη και βασιλικό.

Τσιγαρίζουμε το κρέας στο ελαιόλαδο, μετά το κρεμμύδι, μετά τη ντομάτα, μετά την πιπεριά σε φέτες, μετά τα υπόλοιπα υλικά, εκτός του χυμού ντοματας
Σβήνουμε με τη μπύρα και αφήνουμε λίγο να πάρει 2-3 βράσεις
Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και 2 κ.σ. μελι.
Χαμηλώνουμε και αφήνουμε να βράσει και να δέσει η σάλτσα.
Χρειάστηκε 3 ώρες σε μένα γιατί το μοσχαράκι ήταν ντόπιο !!!