
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΥΡΑ
Γίνεται λουκούμι !!!
1 κιλό μοσχάρι
Ελαιόλαδο, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι,
ντομάτα, και χυμό ντομάτας, 1/2 ποτήρι,
2 κ.σ. μέλι
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης,
1 κουτάκι μπύρα,
αλάτι - πιπέρι,
δάφνη και βασιλικό.
Τσιγαρίζουμε το κρέας στο ελαιόλαδο, μετά το κρεμμύδι, μετά τη ντομάτα, μετά την πιπεριά σε φέτες, μετά τα υπόλοιπα υλικά, εκτός του χυμού ντοματας
Σβήνουμε με τη μπύρα και αφήνουμε λίγο να πάρει 2-3 βράσεις
Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και 2 κ.σ. μελι.
Χαμηλώνουμε και αφήνουμε να βράσει και να δέσει η σάλτσα.
Χρειάστηκε 3 ώρες σε μένα γιατί το μοσχαράκι ήταν ντόπιο !!!
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης,
1 κουτάκι μπύρα,
αλάτι - πιπέρι,
δάφνη και βασιλικό.
Τσιγαρίζουμε το κρέας στο ελαιόλαδο, μετά το κρεμμύδι, μετά τη ντομάτα, μετά την πιπεριά σε φέτες, μετά τα υπόλοιπα υλικά, εκτός του χυμού ντοματας
Σβήνουμε με τη μπύρα και αφήνουμε λίγο να πάρει 2-3 βράσεις
Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και 2 κ.σ. μελι.
Χαμηλώνουμε και αφήνουμε να βράσει και να δέσει η σάλτσα.
Χρειάστηκε 3 ώρες σε μένα γιατί το μοσχαράκι ήταν ντόπιο !!!