Πίτα με διάφορα τυριά και μανιτάρια



Μια συνταγή της κυρίας Xristina Gewrgiopoulou για ΠΙΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !


Πίτα με διάφορα τυριά και μανιτάρια

Σήμερα σας έχω μια πίτουλα με διαφορά τυριά και με μανιτάρια η γεύση της είναι τέλεια!

Υλικά:
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας,
400 γρ. φετα τριμμένη,
300γρ.γραβιέρα τριμμένη,
300γρ.εμενταλ τριμμένο,
400γρ.μανιταρια άσπρα ψιλοκομμένα,
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο,
200γρ.γαλα φρέσκο,
3αυγα χτυπημένα,
1πιπεριά μεγάλη Φλωρίνης ψιλοκομμένη, 
αλάτι, 
πιπέρι, 
θυμάρι ξερό

Εκτελεση:
Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, τα αυγα, το γάλα, θυμαρι, αλατι και το πιπερι.
Τα ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε μεσα τα μανιταρια, το κρεμμύδι και την πιπεριά.
Μόλις πάρει χρώμα το ρίχνουμε στο μείγμα με τα τυριά 
Μετα περνούμε ένα πυρεξ και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας 
Το περνάμε με λίγο ελαιόλαδο με το ειδικό πινελακι μας και ρίχνουμε όλο το μείγμα με τα τυρια μας και το απλώνουμε ομοιόμορφα να πάει παντού.
Βαζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας από πάνω, το περνάμε και αυτό με ελαιόλαδο και αν θέλουμε βάζουμε από πάνω σουσάμι.
Το ψήνουμε στους 180βαθμους, πάνω και κάτω, γύρω στα 35 με 40 λεπτάκια!
Γίνετε τέλεια πίτα!!