Πάστα Φλώρα



ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ


Ονειρεμένη Πάστα Φλώρα!!


Υλικά

  • 250 γρ καλαμποκέλαιο
  • 100 γρ λευκό κρασί
  • 1 κσ ζάχαρη
  • 1 φαρίνα κόκκινη που φουσκώνει
  • Μαρμελάδες διάφορες


Εκτέλεση

  1. Σε μπολ βάζουμε το κρασί με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε να λιώσει λίγο.
  2. Προσθέτουμε το λάδι και το αλεύρι και ζυμώνουμε ώστε να πλάθεται. Αν σας φαίνεται πολύ μαλακό βάλτε λίγο αλεύρι παραπάνω, μέχρι 2 χούφτες.
  3. Απλώνουμε με τα δάχτυλα σε ταψάκι και τα πλαϊνά και ρίχνουμε ό,τι μαρμελάδα έχουμε.
  4. Ψήνουμε σε αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
  5. Το ζυμαράκι είναι μαλακό και τριφτό σαν μπισκότο.


Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget