Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ πατάτας



Μια συνταγή της κυρίας Αννας Αννούλα για ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ πατάτας

Αρωματικό Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ πατάτας!

Υλικά
900 γρ μοσχαρίσιο ποντίκι
1 καρότο
1 πιπερι φρέσκο κόκκινο
1 κρεμμύδι ολόκληρο
1 σκελίδα σκόρδο
Μπαχάρι
Θυμάρι
2 κουταλιές της σούπας πολτό ντομάτας
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι
2 δαφνόφυλλα
Ελαιόλαδο

Βράζουμε το κρέας περίπου 1-1ωρα και 30 λεπτά και στραγγίζουμε.
Παίρνουμε από το ζωμό μέσα ανακατεύουμε 1 κσ κορν φλάουρ και αφήνουμε στην άκρη.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά.
Ρίχνουμε το πολτό τη ζάχαρη το κρέας και το ζωμό , αφήνουμε να βράσουν.
Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε το μείγμα με κορν φλάουρ, να πάρουν βράσει μέχρι να πήξει.