Τηγανοπιτάκια μπαλόνια



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΤΗΓΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ εκτελεσμένη από την κυρία Dora Iliopoulou‎ στην ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τηγανοπιτάκια μπαλόνια

Έτοιμα σε 10 λεπτά!

Υλικά
1 αυγό
1/2 κούπα γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι, 200 γραμμάρια
1φακ μπεικιν παουντερ
2 κ του γλυκού αλάτι
3 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις η μισό μισό με φαρίνα

Εκτέλεση
Χτυπάμε λίγο το αυγό.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Ανοίγουμε ένα φύλλο.
Όχι πολύ λεπτό ούτε και πολύ χονδρό.
Κόβουμε με κουπ-πατ και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι αραβοσιτέλαιο και σε βαθύ κατσαρολάκι.
Είναι πεντανόστιμα, κρατάνε μέχρι και τρεις μέρες σκεπασμένα μαλακά.
Τα κόβετε στην μέση βάζετε το τυράκι της αρεσκείας σας μέσα και τα απολαμβάνετε.