Κορμός με κρέμα μπαβαρουάζ και μαρμελάδα φράουλα




Μια συνταγή της κυρίας Vasiliki Saltaoura για ΚΟΡΜΟΣ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Κορμός μπαβαρουάζ

Εντυπωσιακός κορμός μπαβαρουάζ !!!!!

Παντεσπανι.
4 αβγα
1 φλιτζανα των 200 ML ζαχαρη
2 βανιλιες
1 φλιτζανα αλευρι για ολες τις χρησεις
στη μυτη απο το κουταλακι μπεικιν

1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής μπαβαρουάζ Γιώτης

Χτυπαμε αβγα με ζαχαρη να αφρατεψουνε πολυ καλα .
Σταματαμε το μίξερ, και ριχνουμε αλευρι, μπεικιν, βανιλιες, κοσκινιζοντας και ανακατευοντας προς τα πανω απαλα με μια μαριζ.
Ριχνουμε το μειγμα σε ενα μεγαλο τετραγωνο ταψι στρωμενο με λαδοκολλα ,εγω το εβαλα στο ταψι της κουζινας.
Ψηνουμε στους 180 ' για 15'.
Μολις ψηθει το αναποδογυριζουμε πανω σε μια νωπη πετσετα το σκεπαζουμε κσι το αφηνουμε να κρυωσει.
Ετοιμάζουμε την κρέμα μπαβαρουάζ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Απλώνουμε στο παντεσπάνι μια στρωση μαρμελαδα κι απο πάνω την κρέμα μπαβαρουάζ.
Τυλίγουμε σφιχτα το ρολο και από εξω βαζουμε χτυπημενη φυτικη σαντιγι.
Γαρνιρουμε οπως μας αρεσει !!!!