Χοιρινό μαριναρισμένο στο φούρνο



Μια συνταγή της κυρίας Βικης Αναματερου‎ για ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Χοιρινό μαριναρισμένο στο φούρνο

Γίνεται πολύ μαλακό και πεντανόστιμο!!

1200 χοιρινό λαιμός
1 ντομάτα, 1 πιπεριά, 1 κρεμμύδι στο μούλτι και κρασί μέχρι να τα σκεπάζει.
αυτή είναι η μαρινάδα τη φτιάχνουμε και βάζουμε το κρέας στο ψυγείο όλο το βράδυ σε μπολ σκεπασμένο
Την άλλη μέρα βγάζουμε τα κομμάτια δεν τα πλένουμε και τα βάζουμε σε ταψί προσθέτουμε
1 ντομάτα
1 πιπεριά
1 κρεμμύδι όλα σε μεγάλα κομμάτια λίγο λάδι αλάτι πιπέρι και ρίγανη κλείνουμε το ταψί με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 300 βαθμούς αντιστάσεις δύο ώρες
Χωρίς καθόλου νερό βγάζουν τα λαχανικά και το κρέας
Μετά τις 2 ώρες ανοίγουμε να ξεροψηθεί από πάνω και προσθέτουμε τυρί σκληρό η τριμμένο
Γίνεται πολύ μαλακό και πεντανόστιμο!!