
Εγώ έκανα διπλή δόση και μου βγήκανε 22 κομμάτια
1/4 κουπα λαδι ελαφρυ
1 πακετο αλευρι φαρινα ίσως κ λιγοτερο θα το δειτε στο χερι
1 φακελακι μπεικιν παουντερ
Ενα κομματι τυρι φετα
1 κουπα τυρι σκληρο Δανιας
Μιση πρασινη και μιση φλωρινης πιπερια
Παριζα σε κυβους
αλατι
Ριχνουμε το λαδι και ανακατευουμε!
Προσθετουμε τα τυρια!
Η φετα σπασμένη με τα δαχτυλα οι πιπεριες κ η παριζα σε μικρους κυβους!
Ριχνουμε το αλευρι το μπεικιν το αλατι ανακατευουμε και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 25 λεπτα στους 180!
Για το άλειμμα λαδακι σκετο!
Υλικα
2 Αυγα1/4 κουπα λαδι ελαφρυ
1 πακετο αλευρι φαρινα ίσως κ λιγοτερο θα το δειτε στο χερι
1 φακελακι μπεικιν παουντερ
Ενα κομματι τυρι φετα
1 κουπα τυρι σκληρο Δανιας
Μιση πρασινη και μιση φλωρινης πιπερια
Παριζα σε κυβους
αλατι
Εκτελεση
Χτυπαμε πρωτα τα αυγα καλα!Ριχνουμε το λαδι και ανακατευουμε!
Προσθετουμε τα τυρια!
Η φετα σπασμένη με τα δαχτυλα οι πιπεριες κ η παριζα σε μικρους κυβους!
Ριχνουμε το αλευρι το μπεικιν το αλατι ανακατευουμε και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 25 λεπτα στους 180!
Για το άλειμμα λαδακι σκετο!
Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα, Συνταγη Gogo Samiou

