
Να κεράσω γλυκάκι;
Εύκολο και πεντανόστιμο ρολό να συνοδεύσουμε τον καφέ μας και όχι μόνο.☕
1 κουπα ζαχαρη
1 βανιλια
Ξυσμα απο ενα λεμονι
1 κουπα αλευρι
1 κ.γ.μπεικιν
Στρωνουμε με λαδοκολλα το τετραγωνο ταψι της κουζινας και απλωνουμε το μειγμα και το στρωνουμε με μια σπατουλα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 230 βαθμους για 10 λεπτα.
Μολις το βγαλουμε το αναποδογυριζουμε επανω σε μια πετσετα βγαζουμε την λαδοκολλα και τυλιγουμε σε ρολο με την βοηθεια της πετσετας.
Μην το φοβοσαστε ειναι τοσο αφρατο που δεν παθαινει τιποτα.
Το αφηνουμε να κρυωσει καλα.
Ξετυλιγουμε και απλωνουμε την μαρμελαδα της αρεσκειας μας και ρολαρουμε και το απολαμβανουμε ειναι θεσπεσειο.
Υλικά
4 αυγα1 κουπα ζαχαρη
1 βανιλια
Ξυσμα απο ενα λεμονι
1 κουπα αλευρι
1 κ.γ.μπεικιν
Εκτέλεση
Χτυπαμε καλα τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν και κατοπιν τα υπολοιπα υλικα.Στρωνουμε με λαδοκολλα το τετραγωνο ταψι της κουζινας και απλωνουμε το μειγμα και το στρωνουμε με μια σπατουλα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 230 βαθμους για 10 λεπτα.
Μολις το βγαλουμε το αναποδογυριζουμε επανω σε μια πετσετα βγαζουμε την λαδοκολλα και τυλιγουμε σε ρολο με την βοηθεια της πετσετας.
Μην το φοβοσαστε ειναι τοσο αφρατο που δεν παθαινει τιποτα.
Το αφηνουμε να κρυωσει καλα.
Ξετυλιγουμε και απλωνουμε την μαρμελαδα της αρεσκειας μας και ρολαρουμε και το απολαμβανουμε ειναι θεσπεσειο.
Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου