
Υλικά
1 πακέτο χωριάτικο φύλλο (Θρακιώτισα)
4 αυγά (2 για την γέμιση και 2 για την επικάλυψη)
1/2 κιλό φέτα θριματισμένη
Λαδάκι
1 σόδα αναψυκτικό
1/2 φλ. γάλα
Την χαράζω και ριχνω το μείγμα με τα αυγά καλά χτυπημένα ,το γάλα,και την σόδα.
Αφήνω περίπου 1/2 ώρα να σταθεί και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
4 αυγά (2 για την γέμιση και 2 για την επικάλυψη)
1/2 κιλό φέτα θριματισμένη
Λαδάκι
1 σόδα αναψυκτικό
1/2 φλ. γάλα
Εκτέλεση
Στρώνω τα φύλλα μου σουρωτά για να έχουν αέρα τα λαδώνω και βάζω την γέμιση .Την χαράζω και ριχνω το μείγμα με τα αυγά καλά χτυπημένα ,το γάλα,και την σόδα.
Αφήνω περίπου 1/2 ώρα να σταθεί και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου