Υλικά:
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 κ.γλ. υγρή βανίλια με άρωμα αμυγδάλου
- 180 γρ. ινδοκάρυδο
- Λιωμένη κουβερτούρα
- Ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα
- Τριμμένο καρύδι
- Τριμμένο φουντούκι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα, την υγρή βανίλια με άρωμα αμυγδάλου και το ινδοκάρυδο.
- Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα ώστε να σφίξει η ζύμη.
- Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο για άλλη μισή ώρα.
- Τοποθετούμε τα μπαλάκια σε μια σχάρα με ένα ταψί από κάτω και τα περιχύνουμε με τη λιωμένη κουβερτούρα.
- Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο, τριμμένο καρύδι και τριμμένο φουντούκι.
- Διατηρούμε τα τρουφάκια στο ψυγείο.
Δημιουργός συνταγής: Efi Prentza