Μπουγιουρντί με Φέτα, Κεφαλοτύρι και Πάριζα

Μπουγιουρντί σε νέα εκδοχά με Φέτα, Κεφαλοτύρι και Πάριζα

ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΖΑ


Ένα γρήγορο και νόστιμο ορεκτικό που αρέσει σε όλους! 


Υλικά:

  • Φέτα τριμμένη 
  • Ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια 
  • Πιπεριά, ψιλοκομμένη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία χρωμάτων για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα) 
  • Ελαιόλαδο 
  • Ρίγανη φρέσκια ή αποξηραμένη 
  • Κεφαλοτύρι τριμμένο 
  • Πάριζα, κομμένη σε μικρά κομμάτια


Εκτέλεση:

  1. Σε ένα σκεύος που είναι κατάλληλο για χρήση στα μικροκύματα, τοποθετούμε εναλλάξ στρώσεις από φέτα, ντομάτα, πιπεριά και πάριζα. 
  2. Πασπαλίζουμε με ρίγανη, και περιχύνουμε με ελαιόλαδο. 
  3. Πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι και μαγειρεύουμε σε υψηλή ισχύ για 3-4 λεπτά, ή μέχρι το τυρί να λιώσει και το φαγητό να ζεσταθεί καλά. 
  4. Ανακατεύουμε απαλά πριν σερβίρουμε. 
  5. Εάν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, ή μέχρι να λιώσει το τυρί.


Δημιουργός συνταγής: Dimitra Varsam

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget