
ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΖΑ
Ένα γρήγορο και νόστιμο ορεκτικό που αρέσει σε όλους!
Υλικά:
- Φέτα τριμμένη
- Ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
- Πιπεριά, ψιλοκομμένη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία χρωμάτων για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα)
- Ελαιόλαδο
- Ρίγανη φρέσκια ή αποξηραμένη
- Κεφαλοτύρι τριμμένο
- Πάριζα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
Εκτέλεση:
- Σε ένα σκεύος που είναι κατάλληλο για χρήση στα μικροκύματα, τοποθετούμε εναλλάξ στρώσεις από φέτα, ντομάτα, πιπεριά και πάριζα.
- Πασπαλίζουμε με ρίγανη, και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
- Πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι και μαγειρεύουμε σε υψηλή ισχύ για 3-4 λεπτά, ή μέχρι το τυρί να λιώσει και το φαγητό να ζεσταθεί καλά.
- Ανακατεύουμε απαλά πριν σερβίρουμε.
- Εάν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
