
Υλικά
2 πορτοκαλια ακερωτα κομμενα σε λεπτες φετες2 κουταλιες σουπας ζαχαρη
Για το μιγμα κέικ
4 αυγα
2 κουπες ζαχαρη
2 πορτοκαλια χυμος κ ξυσμα
1 κουπα σπορελαιο
1 κουπα στραγγιστο γιαουρτι
2 κουτ γλυκου μπεικιν
1/2 κουτ γλυκου σοδα
500 γρ φαρινα
Εκτέλεση
Σε φορμα αποσπωμενη 30αρα εστρωσα αντικολλητικο χαρτι κ εριξα πανω τις 2 κουταλιες ζαχαρη. Απο πανω εβαλα τα πορτοκαλια.Χτυπησα αυγα με ζαχαρη να αφρατεψουν, προσθεσα γιαουρτι κ σπορελαιο, χυμο κ ξυσμα κ τελος το αλευρι με σοδα κ μπεικιν.
Εψησα στους 180 αντιστασεις για μια ωρα.

Δημιουργός συνταγής: Voula Damala