Όπως παλιά!
Δεν έχουν βέβαια τη βουτυράτη γεύση του κουραμπιέ... αλλά είναι πεντανόστιμοι και τραγανοί!!
Το χτυπαμε με 3 κουταλιες ζαχαρη και 4 βανιλιες στο μιξερ να ασπρισει.
Ριχνουμε 1 ποτηρακι ουζο ή αλυσιβα, 1 κ.γλ. μπεικιν και αλευρι μπλε αλατινη Περιπου 800 γρ.
Στο τελος ριχνουμε και 150 γρ αμυγδαλα.
Πλαθουμε κουραμπιεδες και ψηνουμε καλα μιση ωρα περιπου 200 β.

Δεν έχουν βέβαια τη βουτυράτη γεύση του κουραμπιέ... αλλά είναι πεντανόστιμοι και τραγανοί!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε 600 γρ. καλο ελαιολαδο στην καταψυξη για 3 - 4 ωρες.Το χτυπαμε με 3 κουταλιες ζαχαρη και 4 βανιλιες στο μιξερ να ασπρισει.
Ριχνουμε 1 ποτηρακι ουζο ή αλυσιβα, 1 κ.γλ. μπεικιν και αλευρι μπλε αλατινη Περιπου 800 γρ.
Στο τελος ριχνουμε και 150 γρ αμυγδαλα.
Πλαθουμε κουραμπιεδες και ψηνουμε καλα μιση ωρα περιπου 200 β.
Δημιουργός συνταγής: Ρουλα Λυρου