Ψωμάκια μαργαρίτα



Μια συνταγή της κυρίας ‎Ρήνα Κοντού για ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ψωμάκια μαργαρίτα

2 φλυτζάνια του τσαγιού χλιαρό νερό
2 κουταλακια του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
ένα πακετακι μικρό μαγιά των 28 γραμμαρίων
3 1/2 φλυτζανια του τσαγιού αλεύρι

Ζυμώνουμε και αφήνουμε τη ζύμη 2 ώρες μέχρι να φουσκώσει καλά και να διπλασιάσει τον όγκο της.
Πλάθουμε και τα αφήνουμε στο ταψί άλλη 1/2 ώρα να ξαναφουσκώσουν.
Ψήνουμε σε αντιστάσεις, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, 40 με 45 λεπτά ανάλογα το φούρνο σας.