
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ
Υλικά
- 250 γρ χλιαρό γάλα,
- 250γρ γρ χλιαρό νερό,
- 250γρ ηλιέλαιο,
- 25γρ νωπή μαγιά,
- ένα κουταλάκι αλάτι,
- ένα κουταλάκι ζάχαρη
- και 800 με 850γρ αλεύρι.
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε την ζύμη με όλα τα υλικά -την μαγιά την λιώνουμε σε λίγο χλιαρό νερό - Αφήνουμε να φουσκώσει.
Για την γέμιση
- 400 γρ φέτα ένα αυγό και ένα κεσεδακι γιαούρτι.
- Προσθέτουμε από επάνω κρόκο και σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν!!!