
Ότι και να σας πω θα είναι λίγο !!! Απλά φτιάξτε την!
μια κούπα όχι γεμάτη σιμιγδάλι χοντρό
μια κούπα όχι γεμάτη ζάχαρη
4 με 5 αυγά έβαλα 4
125 γρ.βούτυρο αγελαδινό .
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη τα ρίχνουμε στη κρέμα μαζί και το βούτυρο μια βανίλια .και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει η κρέμα μας.
ένα και μισό ποτήρι ζάχαρη..η δύο ποτήρια αν θέλετε δεν τα κάνω πολύ γλυκά....σερπέτι δλδ
ένα ξύλο κανέλας
ξύσμα λεμόνι
7 λεπτά βράσιμο.
Στο ταψί μεσαίο του φούρνου η πυρέξ.σουφρώνουμε τα έτοιμα φύλλα και ρίχνουμε τη κρέμα από πάνω να πάει παντού.. ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις στους 175 βαθμούς για μια ώρα σχεδόν
Σιροπιάζουμε ζεστό γλυκό κρύο σιρόπι..!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 πακέτο φύλλο κρούστας,Για τη κρέμα
δύο κιλά γάλα- έβαλα κατσικίσιομια κούπα όχι γεμάτη σιμιγδάλι χοντρό
μια κούπα όχι γεμάτη ζάχαρη
4 με 5 αυγά έβαλα 4
125 γρ.βούτυρο αγελαδινό .
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα να βράσει και ρίχνουμε το σιμιγδάλι κατεβάζουμε από τη φωτιά.Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη τα ρίχνουμε στη κρέμα μαζί και το βούτυρο μια βανίλια .και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει η κρέμα μας.
Ετοιμάζουμε σιρόπι
Δύο ποτήρια νερόένα και μισό ποτήρι ζάχαρη..η δύο ποτήρια αν θέλετε δεν τα κάνω πολύ γλυκά....σερπέτι δλδ
ένα ξύλο κανέλας
ξύσμα λεμόνι
7 λεπτά βράσιμο.
Στο ταψί μεσαίο του φούρνου η πυρέξ.σουφρώνουμε τα έτοιμα φύλλα και ρίχνουμε τη κρέμα από πάνω να πάει παντού.. ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις στους 175 βαθμούς για μια ώρα σχεδόν
Σιροπιάζουμε ζεστό γλυκό κρύο σιρόπι..!!

Δημιουργός συνταγής: Theodosia Halvatzh