Διπλοφουρνιστά biscotti με αμύγδαλα



Μια συνταγή της κυρίας Μαρινας Μισαηλιδου για ΔΙΠΛΟΦΟΥΡΝΙΣΤΑ BISCOTTI ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Διπλοφουρνιστά biscotti με αμύγδαλα

Αρωματικά ,πεντανόστιμα biscotti με αμύγδαλα και κράνμπερις ιδανικά να συνοδέψει τον καφέ μας και όχι μόνο.😋

2 αυγα
170 γρ .ζαχαρη
150 γρ σπορελαιο
2 βανηλιες
Ξυσμα απο 1 λεμονι
Μια πρεζα αλατι
1 φακ.μπεηκιν
1 κουπα αμυγδαλα
1 κουπα κρανμπερι η σταφιδες οτι εχετε
300 γρ.αμευρι γ.ο.χ.

Χτυπαμε τα αυγα +ζαχαρη+σπορελαιο προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα με τελευταιο το αλευρι.
Η ζυμη ειναι κολλωδες μην σαν τρομαζει αυτο ετσι πρεπει να ειναι.
Αλευρωνουμε την επιφανεια μας και αδιαζουμε την ζυμη μας και σχηματιζουμε δυο μακροστενα μπαστουνια σας εχω φωτο στα σχολια πριν και μετα το ψησιμο.
Τοποθετουμε στο ταψι με λαδοκολλα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 190 βαθμους για 25-30 λεπτα.
Τα βγαζουμε και αφηνουμε να κρυωσουν.
Με ενα πρυονωτο μαχαιρι κοβουμε σε φετες τις τοποθετουμε στο ταψι στο πλαι και ψηνουμε στους 160 βαθμους για 15 λεπτα.
Γινονται τελεια.