
Υπέροχη, πιπεράτη συνοδεύει Κυριακάτικο Τραπέζι ή μια βραδινή μπυρίτσα.
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 ντομάτα ξεφλουδισμένοι σε κομματάκια
Ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
Λίγο θυμάρι φρέσκο
400 γρ φέτα Ηπείρου
250 γρ ανθότυρο Ηπείρου
250 γρ κατίκι Δομοκού
πιπέρι (είναι ροζ πικάντικο με πιπέρι)
Λίγη πάπρικα καπνιστή γλυκιά
1 κούπα ανθρακούχο νερό
Υλικά
1 πακέτο φύλλα χειροποίητα χωριάτικα κι χι Κοζάνης1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 ντομάτα ξεφλουδισμένοι σε κομματάκια
Ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
Λίγο θυμάρι φρέσκο
400 γρ φέτα Ηπείρου
250 γρ ανθότυρο Ηπείρου
250 γρ κατίκι Δομοκού
πιπέρι (είναι ροζ πικάντικο με πιπέρι)
Λίγη πάπρικα καπνιστή γλυκιά
1 κούπα ανθρακούχο νερό
Εκτέλεση
Στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδώνοντας τα ένα ένα στο ταψί.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμιση κ τη βάζουμε.
Απλώνουμε τα άλλα φύλλα από πάνω... χαράζουμε.
Εγώ έβαλα 1 κούπα ανθρακούχο νερό κ σουσάμι κ μαυροκούκι.
Ψήνουμε στο κάτω μέρος του φούρνου 1 ώρα στους 180 στις αντιστάσεις.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμιση κ τη βάζουμε.
Απλώνουμε τα άλλα φύλλα από πάνω... χαράζουμε.
Εγώ έβαλα 1 κούπα ανθρακούχο νερό κ σουσάμι κ μαυροκούκι.
Ψήνουμε στο κάτω μέρος του φούρνου 1 ώρα στους 180 στις αντιστάσεις.

Δημιουργός συνταγής: Voula Damala