Ρολό παντεσπάνι γεμιστό



Μια συνταγή της κυρίας Tzeni Tsanaktsidou για ΡΟΛΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΕΜΙΣΤΟ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Ρολό παντεσπάνι γεμιστό

ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΟΛΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
4 αυγά.
60 γραμμάρια ζάχαρη.
40 ml γάλα.
40 ml σπορέλαιο.
100 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο φαρίνα απ.
4 κουταλιές της σούπας κακάο.
1 βανίλια.
1 μόρφατ μεταλλικό κουτί.
1.ζαχαρούχο κουτί γάλα(390 γραμμάρια).
100 γραμμάρια άχνη ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα!
Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη να αφρατέψουν,ρίχνουμε το γάλα,το σπορέλαιο ανακατεύουμε 1 λεπτό!
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το αλεύρι,βανίλια,κακάο και ανακατεύουμε πολύ απαλά με μαρίζ!
Τοποθετούμε το μείγμα μας στην λαδόκολλα στο ταψί φούρνου το ρηχό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρό μεσαία σχάρα αντιστάσεις στους 200 βαθμούς.για 10 λεπτά φυσικά ανάλογα τον φούρνο!
Όταν το βγάλουμε τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα άχνη και το αναποδογυρίζουμε εκεί το ρολάρουμε ζεστό να δώσουμε.το σχήμα!

ΚΡΕΜΑ:
Χτυπάμε την μόρφατ με το ζαχαρούχο να στέκεται και το τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει!
Τέλος ανοίγουμε το ρολό τοποθετούμε την κρύα κρέμα το ρολαρουμε και το βάζουμε στο ψυγείο!!!!!