Αφράτο ρεβανί με ινδοκάρυδο με κρέμα


ΑΦΡΑΤΟ ΡΕΒΑΝΙ  ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 250 γρ. λιωμένο ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ με 200 γρ. ΖΑΧΑΡΗ.
Στην συνέχεια προσθέτουμε 5 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ, 200 γρ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ και ΞΥΣΜΑ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε 5 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ με λίγο ΑΛΑΤΙ σε μαρέγκα.
Οπότε τα ρίχνουμε στο μίγμα μας απαλά.
Τέλος προσθέτουμε, 1 σακουλάκι ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ, 70 γρ. ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ και 500 γρ. ΧΟΝΤΡΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ.
Οπότε το τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι 28, με 30 και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 35 λεπτά.

Σιρόπι
750 ml νερό
500 γρα.ζάχαρη
λίγο χυμό λεμονιού
Και βράσιμο μέχρι να το δούμε να δέσει.

Κρέμα
1 κιλό γάλα φρέσκο
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
2 κουταλιές σούπας αλεύρι
1 βανίλια
50 γρ. ινδοκάρυδο
4 κουταλιές βούτυρο

Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί σε κατσαρόλα με την ζάχαρη ανακατεύοντας και κρατάμε λίγο και αραιώνουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ .
Τα ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας, προσθέτουμε και τη βανίλια και το ινδοκάρυδο κι όταν πήξει το βούτυρο και ανακατεύουμε.
Όταν κρυώσει το ρεβανί το σιροπιάζουμε κι όταν πάλι κρυώσει βάζουμε την κρέμα και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο!!