Γαμοπίλαφο με κρέας

Μια συνταγή της κυρίας Ανθούλας Μαθιουδάκη Καρφή για ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΜΕ ΚΡΕΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Ένα από τα ωραιότερα φαγητά της Κρήτης

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε καλά το κρέας και αφού το σουρώσουμε βάζουμε 3 και μισό ακόμη φλυτζάνες ζωμό και 1 φλυτζάνια ρύζι .
Μαγειρεύουμε μέχρι να πιεί όλο το ζουμάκι .
Σερβίρουμε με λεμόνι και φυσικά πιπέρι!