
Μια συνταγή της κυρίας Ανθούλας Μαθιουδάκη Καρφή για ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΜΕ ΚΡΕΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Γαμοπίλαφο με κρέας
Ενα από τα ωραιότερα φαγητά της Κρήτης
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε καλά το κρέας και αφού το σουρώσουμε βάζουμε 3 και μισό ακόμη φλυτζάνες ζωμό και 1 φλυτζάνια ρύζι .
Μαγειρεύουμε μέχρι να πιεί όλο το ζουμάκι .
Σερβίρουμε με λεμόνι και φυσικά πιπέρι !!!!!!