Macadamia biscotti

Υπέροχα!

Υλικά

2 κούπες σπορέλαιο
2 κούπες ζάχαρη
6 αυγά
2 βανίλια
4 κουτ γλυκού Μπέκιν
αλεύρι για όλες της χρήσεις

Εκτέλεση

Ολα τα υλικά σε μπολ τελευταίο το αλεύρι και ζυμώνουμε .
Η ζύμη να είναι αφράτη όχι σφιχτή.
Λαδώνουμε τα χέρια και κάνουμε φρατζολάκια τα ψήνουμε κανά μισάωρο.
Μετά τα χαράζω τα χωρίζω και ξαναβάζω στο φούρνο χαμηλώνω τη θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν και τα γυρίζω από την άλλη μεριά.


Δημιουργός συνταγής: Eleni Koumoutsakis