
Είναι τραγανά και πολλή υγιεινά!
1 ποτήρι νερού σπορέλαιο
1/2 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερού ζάχαρη Καστανή
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 κουτ γλυκού σόδα
1 κουτ γλυκού κανέλα
1 κουτ γλυκού Μπέκιν
ξύσμα πορτοκάλι
1 σφηνάκι κονιάκ
1 κούπα σταφίδες ξανθές
αλεύρι για όλες της χρίσεις
Τα δουλεύουμε με το χέρι για λίγο, τα κάνουμε φρατζολακια τα χαράζουμε ελαφρώς τα μισοψήνουμε και μετά τα κόβουμε χαμηλώνουμε το φούρνο και τα αφήνουμε να γίνουν τραγανά!!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα υγρά υλικά είναι με νεροπότηρο μετρημένα1 ποτήρι νερού σπορέλαιο
1/2 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερού ζάχαρη Καστανή
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 κουτ γλυκού σόδα
1 κουτ γλυκού κανέλα
1 κουτ γλυκού Μπέκιν
ξύσμα πορτοκάλι
1 σφηνάκι κονιάκ
1 κούπα σταφίδες ξανθές
αλεύρι για όλες της χρίσεις
Τα δουλεύουμε με το χέρι για λίγο, τα κάνουμε φρατζολακια τα χαράζουμε ελαφρώς τα μισοψήνουμε και μετά τα κόβουμε χαμηλώνουμε το φούρνο και τα αφήνουμε να γίνουν τραγανά!!!
Δημιουργός συνταγής: Eleni Koumoutsakis