Μελανούρια και τσιπούρες στιφάδο



Μια συνταγή της κυρίας Αννας Κασσανδρεια για ΜΕΛΑΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΣΤΙΦΑΔΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μελανούρια και τσιπούρες στιφάδο

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω ξερά κρεμμύδια στο μέγεθος οσο είναι το φασόλι τον γίγαντα. 
Τα βάζω σε μία κατσαρόλα και τα σκεπάζω με νερό και τα αφήνω να βράζουν για περίπου 30 λεπτά και προσέχουμε να μας μείνει νεράκι μέσα. 
Στη συνέχεια προσθέτουμε σάλτσα πελτέ αλάτι μαύρο πιπέρι δαφνόφυλλο ελαιόλαδο και αφήνω για αλα 5 με 10 λεπτα και στο τέλος βαζω και τα ψάρια και αφήνω να μαγειρευτεί.