
ΜΕΛΑΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΣΤΙΦΑΔΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβω ξερά κρεμμύδια στο μέγεθος οσο είναι το φασόλι τον γίγαντα.
- Τα βάζω σε μία κατσαρόλα και τα σκεπάζω με νερό και τα αφήνω να βράζουν για περίπου 30 λεπτά και προσέχουμε να μας μείνει νεράκι μέσα.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε σάλτσα πελτέ αλάτι μαύρο πιπέρι δαφνόφυλλο ελαιόλαδο και αφήνω για αλα 5 με 10 λεπτα και στο τέλος βαζω και τα ψάρια και αφήνω να μαγειρευτεί.
Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra