Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα βάζουμε στο τηγάνι να πάρουν χρώμα.
Κόβουμε τις πιπεριές τα κρεμμύδια και ρα κοροτα σε κομμάτια, τα βάζουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε το μπούκοβο, τον πελτέ και σοτάρουμε.
Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις προσθέτουμε στο τηγάνι.
Βάζουμε το μέλι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά.