Μπατζίνα



ΜΠΑΤΖΙΝΑ

Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένο στον τρίφτη
1 κρεμμύδι τριμμένο
3 αυγά
250 γραμμάρια φέτα σπασμένη με το πιρούνι
200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
100 ml ελαιόλαδο
300 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
300 γραμμάρια αλεύρι γ.ο.χ μαζί με 1 κ.γ μπέικιν
Λίγο άνηθο
Καλαμποκάλευρο για το ταψί + λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι
Λίγο σουσάμι

Βάζουμε τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι σε ένα μπολ αφού τα έχουμε στραγγίσει.
Προσθέτουμε τα αυγά, τη φέτα, το κεφαλοτύρι, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι, το λάδι, το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι και φτιάχνουμε ένα χυλό.
Σε ένα ταψί βάζουμε λάδι και πασπαλίζουμε με λίγο καλαμποκάλευρο.
Ρίχνουμε τον χυλό, αν θέλουμε σπάμε λίγο φέτα ακόμα, ρίχνουμε λίγο λάδι, το σουσάμι και ψήνουμε στους 190 βαθμούς, στις αντιστάσεις για 40 - 50 λεπτά.



Credits:
Αλεξάνδρα Κυριάκη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ