Φτερούγες κοτόπουλο στο γκριλ με ρύζι και πολύχρωμες πιπεριές



Μια συνταγή της κυρίας Βουλας Πολυζου για ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Φτερούγες κοτόπουλο στο γκριλ με ρύζι και πολύχρωμες πιπεριές

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψί βάζω τις φτερούγες. 
Σε ένα βάζω ρίχνω το χυμό από ένα λεμόνι μία κουταλιά της σούπας μουστάρδα ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι αλάτι πιπέρι λάδι. 
Τα χτυπάω και αναμιχθούν όλα τα υλικά και τα ρίχνω πάνω από τις φτερούγες. 
Έχω ανάψει το γκριλ τις κουζίνας και ψήνω για 10 με 15 λεπτά από κάθε πλευρά. 

Για το ρύζι έκοψα μικρά κομμάτια πολύχρωμες πιπεριές και ένα ξερό κρεμμύδι.
Έβαλα λάδι στην κατσαρόλα και τσιγάρισα το κρεμμύδι.
Έριξα μια κούπα ρύζι Καρολίνα, τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι και ένα ζελεδάκι ζωμό λαχανικών και 3 κούπες ζεστό νερό.
Βράζω για 15 λεπτά. 
Σβήνω και σκεπάζω με μια πετσέτα κουζίνας και το καπάκι και το αφήνω να πιει όλο το ζουμάκι. 
Έχουνε γίνει ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ!