Σπαγγέτι με τόνο, ελιές και κάπαρη (Spaghetti al tonno)



Μια συνταγή της κυρίας Tina Giaka για ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ (SPAGHETT από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Σπαγγέτι με τόνο, ελιές και κάπαρη (Spaghetti al tonno)

Γρήγορο και εύκολο

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα σπαγγέτι στον χρόνο της αρεσκείας μας και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε μια σκελιδα σκόρδο κομμένη, ρίχνουμε 3 κονσερβακια τονο (σε νερό), 3 κ.σ. ελιές μαύρες σε ροδέλες και 2 κ.σ. κάπαρη. 
Προσθέτουμε 1 φακελάκι pumarò και νεράκι και αφήνουμε να δέσει η σαλτσουλα μας κ τα υλικα για 1 τεταρτακι ανακατεύοντας που και που. 
ΑλατοπιπερώνουμεΩκαι στο τέλος αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο άνηθο. 
Ομογενοποιούμε τα ζυμαρικά και την σαλτσουλα μας και έτοιμο!