Σπιτικά Κρουτόν



ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΟΥΤΟΝ


Ένας υπέροχος τρόπος να αξιοποιήσουμε το μπαγιάτικο ψωμάκι μας

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το ψωμάκι αυτό που έχει μείνει σε τετράγωνα κομμάτια, όχι μικρά διότι καίγονται παραπάνω.
Βάζουμε αλάτι, κόκκινο γλυκό πιπέρι, θυμάρι ή ρίγανη και ελαιόλαδο. 
Ανακατεύουμε καλά και παντού. 
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν
Έχουμε νοστιμότατα κρουτόν για τις σαλάτες, σούπες, τραχανά, γιαούρτι και ντιπ.
Τη συνταγή και εκτέλεση είχε η Χριστίνα.
Έτερη κόρη!


Δημιουργός συνταγής: Maria Xatzhstamatioy

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!