ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Έβαλα λάδι στη χύτρα, τοποθέτησα μέσα 2 μπριζόλες και τις ρόδισα καλά και από τις δύο πλευρές.
- Έριξα καρότο και σκόρδο σε φετάκια, αλάτι, πιπέρι και έσβησα με λίγο κρασί.
- Όταν εξατμίστηκε έριξα ένα ποτήρι νερό ίσα να καλύπτει το κρέας, σκέπασα τη χύτρα και το άφησα να βράσει 25 λεπτά.
- Στη συνέχεια ξεσκέπασα τη χύτρα και άφησα να βράσει ώσπου να εξατμιστεί το περιττό νερό και να μείνουν οι μπριζόλες με το λάδι τους.
- Έριξα ρίγανη και λεμόνι και έσβησα.
Δημιουργός συνταγής: Βασιλική Φαρμάκη