
Μια συνταγή της κυρίας Στεφανία Σακάρογλου για ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ (ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ) από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 κεσεδάκι ζάχαρη
1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
4 αβγά
1 βανίλια
1 μπέικιν πάουντερ
Καρυδι χοντροκομενο
Στρώνουμε το φυλλο, ριχνουμε καρυδι, κανελα και λιγη ζαχαρη, το τσαλακωνουμε και το βαζουμε στο ταψι.
Υλικό
1 πακέτο φύλλα κρούστας..1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 κεσεδάκι ζάχαρη
1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
4 αβγά
1 βανίλια
1 μπέικιν πάουντερ
Καρυδι χοντροκομενο
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε το ταψί.Στρώνουμε το φυλλο, ριχνουμε καρυδι, κανελα και λιγη ζαχαρη, το τσαλακωνουμε και το βαζουμε στο ταψι.
Ετσι συνεχιζουμε και τα υπολοιπα φυλλα.
Τα υπόλοιπα υλικά ολα μαζί στο μιξερ, στη συνέχεια τα ρίχνουμε επάνω στα φυλλα και ψήνουμε στους 200 βαθμους για περιπου 25λεπτα.
Τα υπόλοιπα υλικά ολα μαζί στο μιξερ, στη συνέχεια τα ρίχνουμε επάνω στα φυλλα και ψήνουμε στους 200 βαθμους για περιπου 25λεπτα.
Για το σιρόπι
3 κεσεδάκια νερό
3 κεσεδάκια ζαχαρη
λιγο ξυσμα απο πορτοκαλι
Το σιρόπι κρυο το γλυκο ζεστο.
Το σιρόπι κρυο το γλυκο ζεστο.