
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ - ΚΑΡΙΟΚΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Από το κέικ που περισσεύει γίνονται τα καλύτερα σοκολατάκια (η αλλιώς καριόκες)
- Έτσι λοιπόν αφού περίσσεψε μισό και παραπάνω κέικ σοκολάτας το βάζω σε ένα μπολ μαζί με:
- 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
- 250 γρ. Βιτάμ λιωμένο
- Πλάθω και δίνω το σχήμα που θέλω.
- Βάζω στο ψυγείο να παγώσουν.
- Σε ένα κατσαρολάκι λιώνω κουβερτούρα.
- Τα βουτάω μέσα, ξανά στο ψυγείο να παγώσουν και με μια ακόμα λευκή κουβερτούρα ( αν θέλω βέβαια) κάνω σχέδια με ένα πιρούνι.

Δημιουργός συνταγής: Αντιγόνη Εξαδακτύλου