
Υλικά
Για την βάση
- 1 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
- 100 γρ βούτυρο λιωμένο, κρύο
Για την κρέμα
- 1.5 κουτί ζαχαρούχο καραμελωμένο
- 2 μπανάνες
- 1 φυτική σαντιγί πράσινη συσκευασία
Εκτέλεση
- Τρίβω τα μπισκότα στο μούλτι, τα ανακατεύω μαζί με το βούτυρο και τα στρώνω σε ένα τσέρκι Νο 26.
- Βάζω στο ψυγείο μισή ώρα να σφίξει.
- Μετά στρώνω το μισό καραμελωμένο ζαχαρούχο και από επάνω βάζω τις μπανάνες που τις έχω κόψει σε ροδέλες.
- Χτυπάω την φυτική κρέμα σε σαντιγί και προσθέτω το καραμελωμένο ζαχαρούχο που το στρώνω πάνω από τις μπανάνες.
- Στολίζετε όπως θέλετε!
- Αφήνω στο ψυγείο 2-3 ώρες να παγώσει καλά.
Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη