
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Υλικά
Μοσχαράκι
Σκόρδο
Κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Φύλλα Δάφνης
Δενδρολίβανο
Ελαιόλαδο
1 κουταλιά αλεύρι
Εκτέλεση
Σκόρδο
Κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Φύλλα Δάφνης
Δενδρολίβανο
Ελαιόλαδο
1 κουταλιά αλεύρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα που μπαίνει και στο φούρνο σοτάρουμε το κρέας με το λάδι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε το σκόρδο ολόκληρες τις σκελίδες, το αλεύρι, ανακατεύουμε δύο τρεις γύρους και σβήνουμε με το κρασί.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη και το δενδρολίβανο κλείνουμε με το καπάκι και το βάζουμε στο φούρνο στους 200 με 210 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ψηθεί και να μαλακώσει το κρέας εάν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νεράκι.
Συνόδευσα με πατάτες Φούρνου.
Ρίχνουμε το σκόρδο ολόκληρες τις σκελίδες, το αλεύρι, ανακατεύουμε δύο τρεις γύρους και σβήνουμε με το κρασί.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη και το δενδρολίβανο κλείνουμε με το καπάκι και το βάζουμε στο φούρνο στους 200 με 210 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ψηθεί και να μαλακώσει το κρέας εάν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νεράκι.
Συνόδευσα με πατάτες Φούρνου.
