Πατατοκεφτέδες

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένω τις πατάτες και τις βράζω ολόκληρες.
  2. Τις βάζω στο ψυγείο να παγώσουν.
  3. Σε μια λεκάνη τρίβω ένα κρεμμύδι, βάζω λίγο κεφαλοτύρι, φέτα , ένα αυγό, αλάτι, πιπέρι και πολύ δυόσμο.
  4. Ρίχνω μέσα την πατάτα, τριμμένη και αυτή, και τα ανακατεύω όλα μαζί. 
  5. Τα κάνω μικρές μπουκίτσες, τα αλευρώνω και τα τηγανίζω!
📷 Anna Kassandra
Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis