Αυγόφετες με πεκορίνο και ρεγκάτο



ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΜΕ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΚΑΙ ΡΕΓΚΑΤΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε το αυγό για 3 φέτες ψωμί με μια κουταλιά της σούπας γάλα.
  2. Βουτάμε τις φέτες του ψωμί στο αυγό, τρίβουμε λίγο πεκορίνο και ρεγκάτο επάνω και ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ένα μικρό κομμάτι βούτυρο. 
  3. Βάζουμε με προσοχή τις φέτες στο τηγάνι με την πλευρά με το τυρί να ακουμπά στο τηγάνι, ρίχνουμε και από πάνω τυρί και μόλις ψηθούν τις γυρνάμε με προσοχή να ψηθούν και από τις δύο πλευρές. Συνοδεύουμε με ότι θέλουμε.


Δημιουργός συνταγής: Pellumbesha Lumi

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!